Headaudio.dk reddede turen til Paris

Headaudio.dk reddede turen til Paris

juni 30, 2016 Slået fra Af parisinfo

Headaudio.dk levere hurtigt og det gjorde at busturen til Paris blev til at holde ud. Jeg skulle til Paris for at deltage i et kursus min chef mente jeg skulle tage. Egentlig lyder det som en rigtig god oplevelses at tage på 14 dages kursus i Paris. Jeg ville normalt også se frem til den mulighed, men nu ligger landet sådan at firmaet skal spare.

Det er ikke fordi at det går dårligt i firmaet, tværtimod vi har aldrig haft mere travlt. Men chefen, som også er eneejer af firmaet gerne vil foretage nogle store investeringer. Han vil gerne købe et stort gods hvor vi skal have firmadomicil, lager og produktion.

Godset er udover at være dyrt i anskaffelser så koster det også at sætte i stand, så derfor skal firmaet sparer. Det har gjort at jeg ikke skal flyve til Paris men tage bussen, og udover det, skal jeg også skal bo på et billigt hotel.

To dage før jeg skulle afsted fandt jeg ud af mine hovedtelefoner ikke virkede, og 20 timer i bus  uden musik er lidt for meget af det gode.

Men jeg gik ind på headaudio.dk og fandt et sæt perfekte høretelefoner. Busturen til Paris gik uden problemer jeg lyttede til musik når jeg ikke sov.

Jeg ankom til Paris tidligt om morgenen et par dage før kurset startede, det gav mig tid til sightseeing i Paris.

Paris bliver jo kaldt byernes by og det er med rette, jeg havde et par skønne dage hvor jeg slentrede rundt i de 20 arrondissementer, som Paris er opdelt i. Endnu engang sendte jeg headaudio.dk en varm tanke, jeg hørte den skønneste Franske folke musik i mine høretelefoner mens jeg gik rund og legede turist og så på særdigheder.

Hovedtelefonerne jeg havde købt var et sæt in ear høretelefoner, hvis jeg skulle gøre det om ville jeg nok have valgt et mere almindeligt headset der slipper lidt flere lyde fra omgivelserne igennem.