Paris – Shopping-tur på klods

Paris – Shopping-tur på klods

maj 26, 2015 Slået fra Af parisinfo

Jeg elsker at shoppe. Jeg elsker den luksuriøse følelse af at træde ind i en designer butik og jeg elsker følelsen af fornyelse når jeg prøver tøjet på. For mig er shopping mere end en hobby, det er en livsstil, simpelthen. Jeg elsker Paris. Jeg elsker byens storhed og elegance, jeg elsker de små fortovscafeer og den gode rødvind, men mest af alt elsker jeg at shoppe i Paris. Den følelse jeg får når jeg bevæger mig ned ad Champs-Élysées mod Place de la Concorde og derfra drejer til venstre ned ad rue Saint-Honoré og fortsætter op mod Les Halles. Jeg kender hver en butik og jeg har en klar rute oppe i hovedet med hvilke butikker jeg skal besøge på vejen og hvilke cafeer jeg skal stoppe ved til en kop kaffe eller en croque monsieur.

Forberedelserne til en vild shoppingtur i Paris

For nogle uger siden var jeg i Paris med min veninde. Det var en spontan weekendtur og jeg havde desværre ikke nået at spare så meget op, som jeg normalt ville have gjort til en ferie i byernes by. Inden vi tog afsted gik jeg og overvejede, at tage til Paris er jo ikke ensbetydende med at man behøver at shoppe, på den anden side er det utrolig ærgerlig at være der og ikke kunne shoppe. Det var et dilemma, men efter lidt overvejelse kom jeg frem til at jeg fortjente den shopping-tur. Jeg undersøgte mine muligheder og fandt ud af at et kviklån måtte være løsningen. Jeg besluttede mig for at ansøge om et lån på 5.000 kr. Det var nemt at sende ansøgningen afsted online og allerede få dage senere havde jeg fået godkendt kviklånet og pengene stod til rådighed på min konto. Nu manglede jeg bare at pakke kufferten og at gennemgå min sædvanlige pre-ferie smukificering og så var jeg klar til afgang.

Vild shopping for lånte penge

Michael Kors butik i Paris

Michael Kors butik i Paris

Weekenden med min veninde i Paris overgik alle mine drømme. Om lørdagen, efter en styrkende morgenmad med croissanter, friskpresset appelsinjuice og en latte, dro vi ud på vores shopathon. I Louis Vuitton købte jeg den pung, jeg så længe havde ønsket mig. I Massimo Dutti fandt jeg et par bukser, der sad perfekt på min røv. Og i Michael Kors butikken fik jeg de lækreste solbriller. Og indimellem besøgte vi et hav af andre butikker, hvor vi prøvede sæsonens nyeste kollektion og grinende tog billeder i outfits vi ikke kunne drømme om at gå med. Vejret var skønt og ved frokosttid satte vi os udenfor en cafe i solen og bestilte et glas køligt rosé og den længe ventede croque monsieur. Prikken over i’et var da den lækre franske tjener med verdens mest charmerende accent, spurgte om mit telefonnummer. Derefter begav vi os hen til rejsens hovedattraktion Colette, et sandt vintage skattekammer, hvor man aldrig går forgæves. Det var en af de dage, som jeg aldrig nogensinde glemmer. Gør dig selv en dyr tjeneste og smid tøjlerne selv:  Find steder du kan låne penge til fordærv 🙂