Fly til Paris

Fly til Paris

juli 18, 2018 Slået fra Af parisinfo

Fly til Paris – Der går dagligt rigtig mange fly til Paris fra alverdens lufthavne. I denne artikel får du en oversigt over de flyselskaber, der har direkte ruter mellem danske lufthavne og Paris.

Danske lufthavne med direkte fly til Paris

Følgende danske lufthavne har direkte ruter til Paris

  • København / Kastrup lufthavn
  • Billund Lufthavn

Nedenfor får du de forskellige lufthavne med de flyselskaber, der flyver direkte til Paris.

Direkte fly til Paris fra Kastrup Lufthavn

Kastrup Lufthavn er Danmarks største lufthavn og også her, hvor du kan finde flest flyselskaber, der har en direkte rute til Paris. Her kan du se listen over flyselskaber med direkte fly til Paris:

  • Air France – Frankrigs største flyselskab
  • Vueling – Spansk lavprisflyselskab
  • SAS – Skandinaviens store flyselskab
  • Norwegian – Norges lavprisflyselskab
  • EasyJet – Engelsk lavprisflyselskab
  • RyanAir – Irsk lavprisflyselskab
  • Iberia Airlines – Spansk flyselskab

Denne liste kan forandre sig, men det er et meget godt bud direkte fly til Paris fra Kastrup Lufthavn.

 

Direkte fly til Paris fra Billund lufthavn

Billund lufthavn har traditionen tro også et stort udvalg af flyrejser, og det gælder også når turen går til Paris. Du kan se nedenfor hvilke flyselskaber, der på nuværende tidspunkt har direkte fly til Paris fra Billund lufthavn.

  • Air France

Air France har i skrivende stund to afgange fra Billund lufthavn hver dag. En med afgang kl 7.15 om morgenen og en med afgang kl 15.10 om eftermiddagen. Det kan naturligvis ændre sig, og sørg altid for at lige checke selv med eksempelvis denne guide og søgemaskine til flybilletter hos Travel-guides.dk .

Der kan være en del penge at spare på at inkludere et stop. De undersøgelser vi lavede kunne du ofte spare over 50% af prisen ved at inkludere en mellemlanding.

Aalborg og Aarhus lufthavne og rejser til Paris

Der er på nuværende tidspunkt ikke nogle direkte flyruter mellem hverken Aalborg Lufthavn eller Aarhus Lufthavn (Tirstrup) og Paris. Det sagt, så kan det godt nogle gange betale sig, at bruge disse lufthavne alligevel. Det bliver et lidt større regnestykke, men hvis du er fra Jylland og ikke vil betale prisen som direkte fly fra Billund koster og heller ikke vil tage bilen/toget til Kastrup, så kan det give god mening at tage et fly med mellemlanding fra enten Aalborg eller Aarhus. Sørg dog for at kigge detaljer med tid og ekstra-gebyrer godt igennem, men hvis du gør dit research godt nok – så er der en god chance for at det sagtens kan betale sig med fra Aalborg eller Aarhus med kun et par ekstra timers rejsetid.