Bryllupsrejsen flyver til Paris

Bryllupsrejsen flyver til Paris

marts 1, 2018 Slået fra Af parisinfo

Når du giftes med dit livs kærlighed, skal det fejres med en bryllupsrejse. Det er blevet normalt at tage en tur ud i det store udland for at opleve verden, og den romantiske franske hovedstad Paris er et godt sted at flyve hen.

 

Kirkeklokkerne ringer på livet løs. Det er den største dag i dit liv. Du er lige blevet fulgt op af kirkegulvet af din far, som overgav dig til dit livs kærlighed ved alteret. Manden som du netop har sagt ja til at tilbringe resten af dit liv sammen med i medgang og i modgang. Rundt på kirkens mange rækker sidder alle de nærmeste venner og familie fra begge jeres lejre. Store smil og enkelte tårer er at finde rundt omkring, mens dig og din nykåret ægtefælle sniger jer ud af kirken. Da I træder ud af indgangen møder i et hagl af ris, som finder vej ned alle steder i din hvide bryllupskjole. I bliver ønsket stort tillykke af alle gæsterne, inden I kører med bryllupskareten hen til bryllupsfesten, hvor I fejres med god mad, masser af drikkevarer og en enkelt brudedans. Det perfekte bryllup. Men hvad så bagefter? Efter festen venter jo en bryllupsrejse, men I har måske ikke bestemt jer for, hvor turen skal hen?

 

En god destination kunne være Paris.

 

Eiffeltårnet er et varetegn og internationalt symbol for Paris og Frankrig som helhed. Paris er kendt som et af verdens mest romantiske byer. Det er en meget alsidig destination, da I både kan tage på sightseeing og få en masse kulturelle oplevelser, men også bare slappe af og nyde byens romance med god rødvin og lækre franske retter på nogle af de fine hoteller i Paris.

 

Det kræver lang tid at se alle hjørner af den fantastiske franske hovedstad. Derfor er det en fordel at skaffe sig et overblik over byens seværdige attraktioner, inden I tager afsted. Udover det naturligvis er et krav, at I ser Eiffeltårnet både i dagslys såvel med lysene tændt om aftenen, så findes der et hav af flotte attraktioner, som I uden tvivl vil finde interessante.

For eksempel er der triumfbuen du Carrousel, der i sin tid blev bygget for at mindes Napoleons militære sejre. Ellers er der også den store flod Seinen eller byens hovedstrøg Avenue des Champs-Élysées, som også er seværdige.

 

Er du mere til god mad, afslapning og hvad der ellers kan tænkes at følge med en bryllupsrejse, så kan du også være helt rolig. Paris tilbyder masser af gode spisesteder, der kan aktivere dine sanser og smagsløg på en helt utrolig måde. Franskmændene er verdenskendte inden for deres gastronomi og ikke mindst deres dyre vine. Det ville ikke være rejsen værdig, hvis ikke i udforsker den franske gastronomi og kærlighed til vindruen. Derudover er der et hav af fine hoteller i centrum, så I selv kan vælge til og fra, når det gælder de mange kulinariske oplevelser uden for hoteldøren.

 

Til sidst er det også vigtigt at tage med, at det er utrolig nemt at transportere sig rundt i Paris og omegn. Der er en undergrundsbane, der er let at finde ud af, og som kan transportere jer til byens forskellige kroge og hjørner. Det er en stor by, og det kan derfor virke overskueligt at gå hele byen tynd, når man skal ud at hygge sig. Der kører selvfølgelig også masser af taxaer, men hvis turen ikke skal være dyrere end højst nødvendigt, så er undergrundsbanen helt klart at foretrække.

 

Nu er der vel ikke så meget mere at sige, end at du skal løfte op i bryllupskjolen og løbe hjem og bestille to billetter til Paris. Tag din nye ægtefælle under armen, pak jeres kufferter, kør til lufthavnen og stig ombord på flyet. Tag en forlænget weekend, en uge eller sågar to uger på jeres livs minde, hvor fokusset udelukkende ligger på at nyde hinandens selskab i hovedstaden romantiske omgivelser og mange muligheder.