Aviation Club de Frankrig

december 17, 2014 Slået fra Af parisinfo

Paris er en utrolig by. Den har ekstravagant finkultur, en jovial og flirtende stemning når man vandrer ned mellem caféer og restauranter på de små gader, brutale og store pladser med monumenter, der hædrer revolutionen, republikken og historiske sejre. Paris har alt bare en smule forskellig fra de fleste andres steder. Det gælder også kasinoerne. De er lidt mere eksklusive og elitære end man finder dem andre steder i verden. På toppen af dem alle står Aviation Club de Frankrig eller som de fleste bare kalder den: Aviation Club.

aviation club de frankrigDet koster 150 euro at komme ind på Aviation Club, men så har du også et medlemskort der holder året ud. Jeg besøgt Aviation Club i fjor, og der var mange forskellige typer derinde. Da jeg gik forbi pokerbordene var der nogle højt råbende russere og nogle jeg mistænkte for at være rigtige pokerhajer. Jeg sneg mig hurtigt videre og endte ved Black Jack bordene. Jeg skal være helt ærlig og sige jeg ikke har en meter forstand på nogle spil, men jeg havde dog fundet denne her side forinden med blackjack regler. Dagen forinden ville jeg ikke have vist at 21 var det gode tal at ende på, og hvis man landede på det tal med et es og billed-kort så hedder det blackjack. Det vidste jeg nu efter jeg havde læst guiden til blackjack regler, og jeg følte mig godt rustet.

Så jeg satte mig ned og begyndte at få nogle kort. Og det gik pænt sagt ikke særlig godt. Der gik ikke mere end en halv time, så havde jeg tabt halvdelen af min formue – ja ok det var ikke så meget jeg havde taget med – but still – det var ret så irriterende. Så kom der en ny dealer – en høj afrikansk mand af udseende med et venligt og meget behageligt engelsk. Så vendte spille lykken og en time efter havde jeg ikke bare vundet det tabte tilbage på Blackjack men vundet 152 euro oveni. Det var nok til at købe en flaske cola på gaden udenfor og have dækket indgangsbilletten. Paris er nu alligevel en dejlig absurd by.